elcome to

JULI Beauty Salon

Ласкаво просимо у світ краси, здоров'я та релаксу!

JULI Beauty Salon — це завжди індивідуальний підхід і віртуозне виконання всіх послуг. 

Наші клієнти можуть вибрати одну процедуру або одночасно привести до ладу своє волосся, нігті, обличчя та тіло, вії , брови та ніжки. 

Комплексні експрес-послуги дозволять заощадити найцінніший ресурс — ваш час. Наприклад, всього за пару годин ви можете зробити чудову укладку, бездоганний манікюр та макіяж для ділового чи романтичного образу.

Наша команда: перукарі, доктора-косметологи, стилісти, майстри манікюру та масажисти - справжні  професіонали, які регулярно відстежують нові beauty-тренди та пропозиції відомих брендів. 

Ми щорічно навчаємось новим процедурам, технікам та методикам. Завдяки цьому наші фахівці завжди можуть допомогти вам створити стильний, унікальний та модний образ.


Наш салон краси, косметологічна клініка - партнер, ZO Skin Health Zein Obagi, Balmain Hair Couture,Biologique Rechereche, Is Clinical, L`oreal Pro, Orising, Revitalash,La Sultanate de Saba, Jan Marini.

Отримай відмінний сервіс, максимальний комфорт та WOW-результат!

Якщо ви в пошуках салону краси з особливою атмосферою, високим рівнем сервісу, брендовими засобами та професійними досвідченими майстрами.

 


Ми використовуємо найсучасніше обладнання

Наприклад, фени Dyson, які не пошкоджують волосся під час укладок та зберігають природний блиск.

StratoSphere - последние разработки в области аппаратного эстетического массажа.Найкращий спосіб для моделювання фігури, боротьби з зайвими жировими відкладеннями та целюлітом. Дає можливість позбутися шкідливих токсинів та застійних явищ в організмі, підтягує шкіру, робить її пружною та гладкою.

Endoret - Ця технологія є новою ерою плазмоліфтингу або PRP Endoret® (PRGF®) - це 100% життєздатних тромбоцитів, відповідно і фактори росту,які безпосередньо впливають на фібробласти, стимулюючи синтез ними колагену, еластину та гіалуронової кислоти.

Morpheus 8- Найефективніший У Світі мікроіголковий ліфтинг.
Morpheus8 – це інноваційна технологія, яка використовується для ліфтингу, ущільнення, надання красивих контурів, згладжування в'ялої шкіри та нерівної текстури м'яких тканин.

За допомогою Morpheus8 ми проводимо нехірургічний ліфтинг шиї, обличчя, зони брів та загальне ущільнення шкіри тіл

VipLine - це італійський унікальний апарат створений за новітньою технологією, який є багатофункціональним комплексом для впливу на м'язи. Призначений для корекції фігури та контурів Обличчя ,відновлення тонусу м'язів, видалення набряклості проблемних зон.

JetPeel - Безін’єкційна мезотерапія – це інноваційна косметологічна процедура, призначена для омолодження і поліпшення стану шкіри обличчя і тіла. Вона здійснюється без використання ін’єкцій, що робить її безпечнішою і безболісною.

online contact

маєте питання?